Correspondentieadres:

Sportevents4kidz
Pastoor Deckersstraat 8
6003 MA Weert
KvK: 64381560
Bank: NL81RABO0306814544
BTW: NL154504002B01
Naam: Huib Stultiens
06 51708246
info@sportevents4kidz.nl

Nieuws

Voorinschrijvingen

De 1e datums voor de voorinschrijvingen zijn bekend :

Sparta '18 Zaterdag 11 Maart  van 9.30 - 12.30 uur

RKMSV maandagavond 13 Maart van 19.00 - 21.00 uur
 
Voor VV Kessel worden op meerdere locaties voorinschrijvingen gehouden:
Roggel 18 Maart van 10.00 - 12.30 uur
Helden 18 Maart van 10.00 - 12.30 uur 
RKSVN 25 Maart van 10.00 - 12.30 uur
Kessel 25 Maart van 10.00 - 12.30 uur 
 
Er zullen een aantal pas maten aanwezig zijn zodat er bij twijfel even gepast kan worden.  
Van de andere locaties is momenteel nog niet bekend wanneer /of ze een voorinschrijving op locatie willen houden.  
 
 

Inschrijvingen 2017

Hallo Jongens en meisjes,

 
Zoals al langer bekend kan er weer ingeschreven worden voor de Jako-voet ( korf ) bal dagen 2017. Dit kan via deze website rechtstreeks of via een voorinschrijving op nog nader te bepalen datums per locatie. Tevens kunnen jullie onder het kopje agenda zien wanneer de Jako-voet ( korf ) bal dagen per locatie zijn.
 
Dit jaar gaan er wel veranderingen plaatsvinden betreffende de sluiting van de inschrijvingen per locatie. Er zal per locatie een exacte datum gekozen worden tot wanneer er ingeschreven kan worden. Daarna wordt de indeling van deze locatie gemaakt en nadat de indeling klaar is gaat de bestelling van de kleding voor de kinderen de deur uit.
 
Dit is het moment dat de inschrijvingen per locatie definitief gesloten zijn en er geen LATE inschrijvingen meer worden toegelaten zoals andere jaren wel nog het geval was.
( alleen in uitzonderlijke gevallen kan dit nog besproken worden en alleen Sportevents4kidz kan hierover een beslissing nemen )
 
De reden hiervan is dat er voor iedere late aanmelding zoveel extra zaken geregeld dienen te worden ( indeling aanpassen, kleding bestellen, bedrukking programmaboekje etc, etc  ) door zowel Sportevents4kidz, de organiserende club en Jako dat we ervoor gekozen hebben om hiermee te stoppen.
We zullen de einddatum van inschrijvingen zover mogelijk naar achter proberen te schuiven maar we hebben minimaal 6 tot 8 weken nodig om de kleding inclusief bedrukking tijdig per locatie aanwezig te hebben.
 
Wij hopen dan ook dat indien uw zoon of dochter  mee wil doen met de Jako-dagen dat u zorg draagt voor een tijdige inschrijving zodat u niet voor een verassing komt te staan.
 
Hopende op begrip hiervoor.
 
Groetjes Huib Stultiens 


  Sportevents4kidz wenst u allen prettige feestdagen en een gelukkig en sportief 2017.

Afbeeldingsresultaat voor prettige feestdagen voetballer

 
Hopelijk tot ziens op een van onze locaties in 2017.
 
Groetjes Huib Stultiens 

 

Hallo jongens en meisjes,

Naar aanleiding van onze vorige mail betreffende het niet doorgaan van de Jako voetbaldagen bij SC Emmeloord even een update over het vervolg …

Het is voor ons natuurlijk een teleurstelling dat SC Emmeloord heeft gekozen voor een andere opzet met een nieuwe initiatiefnemer. Dit zijn keuzes die door een vereniging worden gemaakt en dat moeten we accepteren. Persoonlijk vind ik het wel erg jammer dat dit niet in een onderling overleg met Sportevents4kidz is besproken. Samen hadden we dan kunnen kijken om het programma zodanig aan te passen zodat het wel weer in het beleidsplan van de club zou passen.  Dit is namelijk de reden die ons telefonisch is doorgegeven !

Doordat de afmelding pas eind Oktober aan ons is doorgegeven wordt het ons erg lastig gemaakt om nog te kijken voor andere alternatieven. Het is een groot evenement waar een hele organisatie bij komt kijken die we niet even snel neer  kunnen zetten. Tevens is het ook een behoorlijke belasting voor de vrijwilligers van de organiserende vereniging.

Toch zijn we gesprekken aan gegaan met de buurvereniging Flevo Boys. Deze gesprekken zijn erg positief verlopen en Flevo Boys is erg enthousiast over de inhoud , opzet en organisatie van Sportevents4kidz.  Het probleem waar we op dit moment tegen aan lopen is dat er bij Flevo Boys voor 2017 al diverse activiteiten op het programma staan. Zo bestaat Flevo Boys in 2017 60 jaar en staat er o.a. ook een keeper dag in de Meivakantie op de planning. De inzet die van de vrijwilligers gevraagd wordt zal dan al erg hoog zijn. Tevens geven ze aan SC Emmeloord in de zomervakantie niet dwars te willen liggen met hun nieuw georganiseerde voetbaldagen.

Dit wil zeggen dat Flevo Boys voor 2017 nog niet klaar is om de Jako- Voetbaldagen te organiseren maar dat ze wel serieus gaan kijken om de Jako- Voetbaldagen voor 2018 op de kalender van Flevo Boys te zetten.

Voor 2017 staan in het Noorden wel de volgende locaties op het programma:

CVVO Lemmer en SV Veno van 24 t/m 28 april 2017 Meivakantie ( Koningsdag 27-4 geen programma)

SVM Marknesse 24 t/m 28 Juli 2017

Wij hopen jullie dan ook allemaal weer te verwelkomen op de Jako-voetbaldagen.


Inschrijvingen geopend !

Hallo Jongens en Meisjes,

Het heeft langer geduurd dan verwacht maar er kan weer via de site worden ingeschreven voor de Jako dagen 2017.

Jullie kunnen je weer inschrijven voor de locatie waar jullie graag mee willen doen. Bij inschrijvingen kun je per locatie aangeven waar je graag mee zou willen doen.
 
We gaan er met zijn allen ook in 2017 weer een geweldig mooi voet / korfbal feest van maken. 

Groetjes Huib Stultiens

Aangepaste website 2016 / 2017

Hallo Jongens en Meisjes,

 

Omdat de aanpassingen van de vernieuwde website meer tijd in beslag nemen dan verwacht heb ik wel alvast de datums per locatie in de agenda gezet.
We zijn druk bezig om alles op orde te maken en hopen dan ook zeer spoedig ( maximaal eind November ) de inschrijvingen via de website weer open te kunnen zetten. Zodra de inschrijvingen weer gedaan kunnen worden zullen alle deelnemers van de afgelopen jaren per email op de hoogte gesteld worden.
 
Excuses voor het ongemak en hopende op jullie begrip hiervoor.
 
We gaan er met zijn allen weer een groot voetbalfeest van maken tijdens de Jako dagen 2017.
 
Dank je,
Met vriendelijke groet,
Huib Stultiens
06-51708246 

Overname Sportevents4kidz

Met ingang van 2016 zal Sportevents4kidz overgenomen worden door Huib Stultiens.

 
Sjef Bongers ( vorige eigenaar van Sportevents4kidz ) heeft na 15 jaar besloten om het stokje aan mij over te dragen. Sjef is inmiddels 70 jaar geworden en dat vond hij een mooie leeftijd om het eens een beetje rustiger aan te gaan doen. 

Zelf ben ik ook al sinds 2010 actief binnen de organisatie van de Jako voetbaldagen.

Met ingang van 2016 zal dan ook de volledige verantwoordelijkheid van Sportevents4kidz bij mij liggen.
De vertrouwde formule van Sportevents4kidz blijft gehandhaafd en zal niet veranderen. Het is mijn insteek om op dezelfde basis verder te gaan. Sjef Bongers zal niet van het toneel verdwijnen. Hij zal zich op de achtergrond bezig houden met het ondersteunen van mijn activiteiten. Ook zal hij mij nog van advies voorzien om ervoor te zorgen dat de voetbaldagen een succes zullen blijven.