Correspondentieadres:

Sportevents4kidz
Aldenheerd 23
6003 NV Weert
KvK: 72689218
Bank: NL90 RABO 0333 3966 50
BTW: NL001802274B44
Naam: Sander Verheijen
06 28469326
info@sportevents4kidz.nl

Privacy verklaring

Informatie

Voor meer informatie met betrekking tot SportEvents4Kidz en de Voetbaldagen kun je contact opnemen via 06 - 28469326. Ook kun je je vraag per email stellen. Het emailadres is: info@sportevents4kidz.nl.

Een aantal veelgestelde vragen :

Krijg ik mijn geld terug wanneer ik me heb aangemeld en toch niet mee kan doen?

Je hebt je opgegeven voor JAKO dagen maar je kunt door omstandigheden niet deelnemen. Tot 5 weken voor aanvang ontvang je het inschrijfgeld, minus 10% administratiekosten retour. In geval van een afmelding binnen de 5 weken voor aanvang van de JAKO dagen, ontvang je het bestelde tenue, de bal (wanneer deze erbij besteld is) en € 20,- van het inschrijfgeld retour. Wanneer je het tenue niet wenst te krijgen ontvang je € 50 % van het inschrijfgeld retour. 

Is 4 of 5 dagen niet te vermoeiend voor bijv. F-spelers of mini's ?

Nee, zeker niet. We houden daar in het programma ook rekening mee.
Juist deze spelers leren tijdens die dagen ontzettend veel omdat ze heel veel balcontacten hebben in een korte periode. In de afgelopen jaren zijn op meerdere locaties nogal wat mini's actief geweest en die zijn 5 dagen geweldig met het spelletje bezig geweest. Prachtig om te zien.

Mogen de "kabouters" ook al mee gaan doen ?

Ook die mogen inschrijven - het is echter wel belangrijk dat er per locatie voldoende aanmeldingen komen om er een groep van te kunnen maken.

 

Kan ik bij mijn vriendjes en vriendinnetjes in de groep?

Vanzelfsprekend houden wij bij de indelingen rekening met je wensen, je leeftijd en het team waarin je speelt. Garanties geven kunnen we echter niet. Er bestaat een mogelijkheid dat je, afhankelijk van de aanmeldingen, in een hogere of lagere leeftijdscategorie komt.

 
Ik heb me opgegeven en betaald maar geen bevestiging van inschrijving ontvangen.
 
Naar alle waarschijnlijkheid is de bevestiging van inschrijving in de SPAM filter terechtgekomen. Met name bij Gmail & Hotmail adressen, wil die mail nog wel eens in de SPAM filter terecht komen. Kun je de mail helemaal niet vinden, stuur dan gerust een berichtje, dan doen we de bevestiging handmatig toekomen.  
 
Hoelang duurt zo'n dag eigenlijk tijdens tijdens de Voetbaldagen?

Het programma is dagelijks van 9.00 - 16.00 uur met een middagpauze van 1 uur.

Ben je verzekerd tijdens de Voetbaldagen?

Deelname aan de Voetbaldagen is op eigen risico. Dat wil zeggen dat de organiserende vereniging en SportEvents4Kidz op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld kunnen worden voor eventueel geleden schade.

Mogen 14 en 15 jarigen ook deelnemen?

In 2020 staat de inschrijving ook weer open voor 14 en 15-jarigen. Dit is echter afhankelijk van de locatie.

 
Gewone bal of een light bal?
 
Voor de jeugd van onder 8 tot onder 10 jaar adviseert de KNVB een voetbal in een extra lichte uitvoering van 290 gram. Dit jaar bieden we, naast de normale bal, ook een lite bal van ca. 290 gram aan.
Bij de inschrijving kun je kiezen voor een van deze twee ballen.
 
Matentabel JAKO-kleding:
 
 

*De afgebeelde matentabel dient als indicatie.