Correspondentieadres:

Sportevents4kidz
Aldenheerd 23
6003 NV Weert
KvK: 72689218
Bank: NL90 RABO 0333 3966 50
BTW: NL001802274B44
Naam: Sander Verheijen
06 28469326
info@sportevents4kidz.nl

Privacy verklaring

Nieuws

JAKO Dagen 2020 CVVO

Helaas moeten we meedelen dat de JAKO Voetbaldagen 2020 bij CVVO Lemmer in de meivakantie niet doorgaan.

Dit vanwege de zojuist bekend gemaakte, aangescherpte regels omtrent het coronavirus, door onze overheid.

Vanzelfsprekend vinden we het erg jammer, maar hebben natuurlijk begrip voor de situatie. Jullie veiligheid en gezondheid staat immers voorop!

Met Gerben van de Nationale Voetbalschool en CVVO zijn we momenteel aan het kijken naar een alternatieve datum, bijvoorbeeld in de herfstvakantie.

We hopen hier op korte termijn meer informatie over te kunnen verstrekken.

Wanneer je hier niet op wil wachten en je hebt het inschrijfgeld al voldaan, laat het mij dan even weten. Dan ga ik zorgen dat zo snel als mogelijk het inschrijfgeld terug wordt betaald.

In geval van vragen of onduidelijkheden vernemen we graag van je.


JAKO Dagen 2020 SV Laar

Helaas moeten we meedelen dat de JAKO Voetbaldagen 2020 bij SV Laar in de meivakantie niet doorgaan.

Dit vanwege de zojuist bekend gemaakte, aangescherpte regels omtrent het coronavirus, door onze overheid.

Vanzelfsprekend vinden we het erg jammer, maar hebben natuurlijk begrip voor de situatie. Jullie veiligheid en gezondheid staat immers voorop!

Met SV Laar zijn we momenteel aan het kijken naar een alternatieve datum, bijvoorbeeld in de zomervakantie.

We hopen hier op korte termijn meer informatie over te kunnen verstrekken.

Wanneer je hier niet op wil wachten en je hebt het inschrijfgeld al voldaan, laat het mij dan even weten. Dan ga ik zorgen dat zo snel als mogelijk het inschrijfgeld terug wordt betaald.

In geval van vragen of onduidelijkheden verneem ik graag van je.JAKO Dagen 2020 CVVO Lemmer en SV Laar

In verband met de bestrijding van het coronavirus worden vergaande maatregelen getroffen, waaronder het verbieden of annuleren van evenementen. De door de overheid getroffen maatregelen gelden voor de periode tot 6 april 2020. De JAKO Dagen bij CVVO zullen pas hierna (op 28 april 2020) plaatsvinden. Op dit moment hebben wij nog geen zicht op de situatie op 28 april 2020 en de adviezen en maatregelen die dan zullen gelden. Om deze reden stellen wij het nemen van een beslissing over het wel of niet doorgaan van de JAKO Dagen 2020 nog even uit. We zullen jullie dus later laten weten of we de JAKO dagen bij CVVO afgelasten, verzetten of door kunnen laten gaan.

 

Het bovenstaande betekent dat wij op dit moment nog door gaan met onze voorbereidingen. We houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. Uiteraard zullen wij de adviezen van het RIVM opvolgen en maatregelen van de overheid respecteren. Ook voor ons geldt dat veiligheid en gezondheid altijd voorrang hebben!


Covid-19 / Coronavirus

Vanzelfsprekend conformeren wij ons aan de richtlijnen gesteld door de overheid en het RIVM.

Naar aanleiding van de recente berichtgeving omtrent het Covid-19/Coronavirus en het verbieden van evenementen en sportwedstrijden houden wij er daarom rekening mee dat sommige JAKO voetbaldagen geen doorgang kunnen vinden op de gecommuniceerde datums.

Mocht het daadwerkelijk zo ver komen dat de voetbaldagen afgelast worden gaan we in overleg met de organiserende clubs kijken naar een oplossing.

Op de achtergrond zijn we natuurlijk hard bezig om de voorbereidingen te treffen voor Lemmer en Laar. Zo is de kleding al besteld en datzelfde geldt voor het eten en drinken.

 
Rest ons voor nu om eenieder een goede gezondheid toe te wensen.  
 

In geval van vragen of onduidelijkheden mag u contact met mij opnemen.

 
 

Inschrijvingen CVVO Lemmer en SV Laar gesloten

Gisteren hebben we de inschrijvingen voor SV Laar en CVVO Lemmer gesloten. Wenst u nog op te geven, stuur dan een mail. Gaan we in overleg met de organisatie kijken of er nog plek is. 

Inschrijvingen geopend!

Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen voor de JAKO Voetbaldagen 2020 weer geopend. We hopen je dit jaar te mogen verwelkomen op een van de locaties! Kijk onder het kopje 'agenda' voor de verschillende datums dat de Voetbaldagen  georganiseerd worden en voor de verschillende locaties. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact op. 

Inschrijvingen per 1 november weer open!

Na een geslaagde 2019 editie gaan de inschrijvingen voor de JAKO Voetbaldagen 2020 per 1 november as. open.
Hou de site goed in de gaten voor de data. Vanzelfsprekend sturen we bij aanvang van de inschrijvingen ook weer een e-mail. 

Bevestigingen in SPAM-filter

Na inschrijving volgt een bevestiging. Wanneer je hebt opgegeven met een Gmail adres, kan het zijn dat de (definitieve) bevestiging in het SPAM-filter terecht komt. Wanneer je geen bevestiging ontvangt, vernemen we dat graag zodat we deze handmatig kunnen doen toekomen. 

Video JAKO Voetbaldagen

Sparta '18 heeft afgelopen jaar een filmpje gemaakt waarin een leuke impressie van de JAKO Voetbaldagen wordt weergegeven. Via de Facebook van Sportevents4Kidz, is het filmpje te bekijken. 
 
https://www.facebook.com/Sportevents4Kidz.nl/