Correspondentieadres:

Sportevents4kidz
Aldenheerd 23
6003 NV Weert
KvK: 72689218
Bank: NL90 RABO 0333 3966 50
BTW: NL001802274B44
Naam: Sander Verheijen
06 28469326
info@sportevents4kidz.nl

Privacy verklaring

Nieuws

Inschrijvingen gesloten

De inschrijvingen voor de JAKO dagen zijn gesloten. In sommige gevallen - en als de groepen het toelaten - is het mogelijk om nog in te schrijven. Bel ons daar gerust voor of stuur een berichtje via de mail. 
 
Bij SV Marknesse en SV Laar is er geen plek meer en zitten we helemaal vol. In het geval van die laatste is het mogelijk om je op de wachtlijst te laten zetten. Wanneer deelnemers dan onverhoopt afzeggen neem ik direct contact op met de eerstvolgende op de wachtlijst. 
 

Update JAKO Dagen 2020 RKMSV en VV Baarlo

Deze week is - in goed overleg met de gemeente Peel en Maas - besloten dat de voetbaldagen bij RKMSV en VV Baarlo "gewoon" door kunnen gaan. Dit geldt ook voor 13, 14 en 15-jarigen.
Vanzelfsprekend dienen we vanwege Corona rekening te houden met een aantal zaken. Ook dit gaat in goed overleg en wij zien geen belemmeringen om wederom een geweldige week te organiseren!
Na het sluiten van de inschrijving zullen we meer informatie doen toekomen over de regels die door gemeente, overheid en RIVM worden opgelegd of zaken die anders ten opzichte van voorgaande jaren.

Inschrijven kan tot en met 28 juni.
Inschrijven kan via de website www.sportevents4kidz.nl
Neem gerust contact op in geval van vragen of onduidelijkheden.


Update JAKO Dagen 2020 VV Maarheeze

Goed nieuws, de JAKO voetbaldagen bij VV Maarheeze gaan door!

In goed overleg met de gemeente is besloten dat de voetbaldagen "gewoon" doorgang kunnen vinden. Ook wanneer je 13, 14 of 15 jaar oud bent.
We zullen wel een aantal aanpassingen moeten doen en zullen daar spoedig over berichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van ouders op het sportpark en de uitgifte van de tenues.
Verder houden we ons vanzelfsprekend aan de regels zoals opgesteld door de overheid, de gemeente en het RIVM.

Inschrijven is mogelijk tot en met 7-6-2020. Daarna is het eventueel wel nog mogelijk om aan te sluiten, maar alleen wanneer de indelingen dat toelaten en er voldoende kleding voorhanden is. 
Daarna zullen de inschrijvingen sluiten en gaan we snel aan de slag met de indelingen, het bestellen van de tenues en de overige voorbereidingen.
Inschrijven kan via de website www.sportevents4kidz.nl

JAKO Dagen 2020 VV Kessel Afgelast

Helaas is eergisteren besloten dat de JAKO dagen bij VV Kessel dit jaar niet doorgaan. 

Dit is vanzelfsprekend gebeurd in goed overleg tussen Sportevents4Kidz en VV Kessel. Daarbij is de intentie uitgesproken om volgend jaar de JAKO dagen wel weer te organiseren.

VV Kessel zal gedurende de zomervakantie een aantal losstaande activiteiten organiseren in samenwerking met andere sportclubs. Hierover volgt via VV Kessel snel meer informatie.

Wanneer je je al op had gegeven voor de 2020 editie van de JAKO Dagen en je het inschrijfgeld al voldaan had, zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Desgewenst is het mogelijk om je in te schrijven voor een van de andere JAKO Voetbaldagen in de buurt.


Inschrijven met een Hotmail account

Bevestigingen en communicatie, door ons, verzonden aan hotmail adressen komen in veel gevallen terecht in de spamfilter. Deze vind je links op de pagina bij junk email.  Berichten die daarin terecht komen worden na 10 dagen verwijderd. Bij het openen van het bericht zie je linksboven een rood uitroepteken staan. Hier kun je aangeven dat het bericht geen spam is en zal toekomstige communicatie gewoon in de inbox binnenkomen. 

Update KNVB

Sinds de coronamaatregelen half maart onze velden en zalen leeg achterlieten, komt het voetbal momenteel stapje voor stapje weer terug.

Het begon op 29 april voorzichtig met het jeugdvoetbal. Kinderen t/m 12 jaar mochten zonder 1,5 meter afstand van elkaar weer voetballen en jeugd van 13 t/m 18 jaar mocht dit met 1,5 meter afstand. Een kleine twee weken later ging de bal ook weer rollen voor de volwassenen, weliswaar ook met onderling 1,5 meter afstand. Bovendien moeten op de accommodaties de coronaprotocollen strikt worden aangehouden om de kans op besmetting met het coronavirus minimaal te houden. Vandaag zijn er nieuwe versoepelingen van de maatregelen bekend geworden: 

 

  • Vanaf 1 juni mag ook de jeugd van 13 t/m 18 jaar weer zonder 1,5 meter afstand voetballen en trainen (net als eerder al de kinderen t/m 12 jaar).
  • De herstart van binnensporten waaronder zaalvoetbal is vervroegd van 1 september naar 1 juli (nog geen officiële wedstrijden).
  • Gisteravond heeft premier Rutte bekendgemaakt dat sportkantines al op 1 juli open mogen. Eerder was vastgesteld dat dit pas op 1 september mogelijk zou zijn.

Voor al deze punten geldt wel een voorbehoud: als er weer een grote piek komt in het aantal coronapatiënten, dan kunnen deze maatregelen worden teruggedraaid.


 

https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/berichten/60401/nieuwe-versoepelingen-voor-het-voetbal


JAKO Dagen 2020 VV Maarheeze

In overleg met de contactpersonen binnen VV Maarheeze is besloten de inschrijftermijn voor de JAKO dagen 2020 te verlengen tot en met 7 juni 2020.

Reden hiervoor is dat het, vanwege het Corona-virus, nog niet zeker is dat de JAKO dagen 2020 door kunnen gaan. De recente berichtgeving is hoopvol, maar het al dan niet door kunnen gaan hangt af van de gemeente. Contactpersonen binnen VV Maarheeze zijn in nauw contact met de gemeente en we hopen spoedig uitsluitsel te kunnen geven.
 
Voor degenen die twijfelen om in te schrijven zouden we willen adviseren om in te schrijven, maar de betaling nog niet te doen. Wanneer de JAKO dagen wel door kunnen gaan, zullen wij een aantal weken voor aanvang een mail sturen met daarin het verzoek het verschuldigde bedrag te voldoen.
Stel dat de JAKO dagen dit jaar niet door kunnen gaan en u heeft al betaald, wordt het volledige bedrag gerestitueerd.
 
Neem in geval van vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op.

JAKO Dagen 2020 SV Marknesse

In overleg met de contactpersonen binnen SVM is besloten de inschrijftermijn voor de JAKO dagen 2020 te verlengen tot 31 mei 2020.

Reden hiervoor is dat het, vanwege het Coroa-virus, nog niet zeker is dat de JAKO dagen 2020 door kunnen gaan. De recente berichtgeving is hoopvol, maar het al dan niet door kunnen gaan hangt af van de gemeente. Contactpersonen binnen SVM zijn in nauw contact met de gemeente en we hopen spoedig uitsluitsel te kunnen geven.
 
Voor degenen die twijfelen om in te schrijven zouden we willen adviseren om in te schrijven, maar de betaling nog niet te doen. Wanneer de JAKO dagen wel door kunnen gaan, zullen wij een aantal weken voor aanvang een mail sturen met daarin het verzoek het verschuldigde bedrag te voldoen.
Stel dat de JAKO dagen dit jaar niet door kunnen gaan en u heeft al betaald, wordt het volledige bedrag gerestitueerd.
 
Neem in geval van vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op.

JAKO Dagen 2020 SV Laar Update

Helaas hebben we op last van de overheid, de deze week geplande JAKO Voetbaldagen 2020 bij SV Laar, moeten cancelen in verband met het Corona-Virus. In overleg met SV Laar zijn we daarop op zoek gegaan naar een alternatieve datum en hebben deze gevonden in de laatste week van de zomervakantie. Betreft week 34, 17 t/m 21 augustus.
 
Het is nog niet zeker of de JAKO dagen op de nieuwe datum wel doorgang kunnen vinden.
De recente berichtgeving is hoopvol, maar de gemeente Weert beslist uiteindelijk over al dan niet door kunnen gaan van de JAKO dagen. De contactpersonen bij SV Laar zijn in overleg met de gemeente en we hopen spoedig uitsluitsel te kunnen geven.
 
Inschrijven via de site is weer geopend. De inschrijftermijn sluit vooralsnog op 28 juni. Mogelijk dat deze tzt nog wat verlengt gaat worden.
 
Voor degenen die twijfelen om in te schrijven zouden we willen adviseren om gewoon in te schrijven, maar de betaling nog niet te doen. Wanneer de JAKO Dagen door kunnen gaan zullen wij een aantal weken voor aanvang een mail sturen met het verzoek het verschuldigde bedrag te voldoen.
Stel dat ook in de zomervakantie de JAKO dagen niet door kunnen gaan en u heeft al betaald, wordt het volledige bedrag gerestitueerd.
 
Neem in geval van vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op.

JAKO dagen SV Lottum en Sparta'18

Helaas hebben we op last van de gemeente Horst aan de Maas de JAKO dagen in Lottum en Sevenum af moeten lassen. Vanzelfsprekend balen we daar enorm van, maar hebben we begrip voor het besluit. 
 
In geval van vragen of onduidelijkheden bel even of stuur me een berichtje.  

Update Corona Virus

Vorige week hebben we contact gehad met het ministerie van Volksgezondheid, Welstand en Sport en daar hebben we te horen gekregen dat ze geen reden zien waarom de JAKO dagen 2020 geen doorgang kunnen vinden. Aangezien het geen evenement is en er wordt gesport wordt dit alleen maar gestimuleerd. Dit natuurlijk met strakke richtlijnen zoals opgesteld door de overheid en het RIVM. Deze zijn we momenteel verder aan het uitwerken. 

Echter ligt het al dan niet door kunnen gaan van de JAKO dagen bij de verschillende gemeenten. Aangezien zij toezichthouder zijn, hebben zij daarin - in overleg met de organiserende club natuurlijk - de uiteindelijke stem. Voor alle locaties geldt dat we daarop nog aan het wachten zijn.
 
Vanzelfsprekend willen we graag zo snel mogelijk duidelijkheid creëren, maar is dit gezien de omstandigheden niet altijd makkelijk. We hopen daarom ook op begrip.
 
Om de voorbereiding in goede banen te leiden, willen we vragen om gewoon in te schrijven, maar de betaling nog achterwege te laten. Stel dat de JAKO dagen op de door jouw gekozen locatie geen doorgang kunnen vinden en je hebt al betaald, wordt dat bedrag natuurlijk teruggestort. 
 
In geval van vragen of onduidelijkheden verneem ik graag.  

JAKO Dagen 2020 CVVO

Helaas moeten we meedelen dat de JAKO Voetbaldagen 2020 bij CVVO Lemmer in de meivakantie niet doorgaan.

Dit vanwege de zojuist bekend gemaakte, aangescherpte regels omtrent het coronavirus, door onze overheid.

Vanzelfsprekend vinden we het erg jammer, maar hebben natuurlijk begrip voor de situatie. Jullie veiligheid en gezondheid staat immers voorop!

Met Gerben van de Nationale Voetbalschool en CVVO zijn we momenteel aan het kijken naar een alternatieve datum, bijvoorbeeld in de herfstvakantie.

We hopen hier op korte termijn meer informatie over te kunnen verstrekken.

Wanneer je hier niet op wil wachten en je hebt het inschrijfgeld al voldaan, laat het mij dan even weten. Dan ga ik zorgen dat zo snel als mogelijk het inschrijfgeld terug wordt betaald.

In geval van vragen of onduidelijkheden vernemen we graag van je.


JAKO Dagen 2020 SV Laar

Helaas moeten we meedelen dat de JAKO Voetbaldagen 2020 bij SV Laar in de meivakantie niet doorgaan.

Dit vanwege de zojuist bekend gemaakte, aangescherpte regels omtrent het coronavirus, door onze overheid.

Vanzelfsprekend vinden we het erg jammer, maar hebben natuurlijk begrip voor de situatie. Jullie veiligheid en gezondheid staat immers voorop!

Met SV Laar zijn we momenteel aan het kijken naar een alternatieve datum, bijvoorbeeld in de zomervakantie.

We hopen hier op korte termijn meer informatie over te kunnen verstrekken.

Wanneer je hier niet op wil wachten en je hebt het inschrijfgeld al voldaan, laat het mij dan even weten. Dan ga ik zorgen dat zo snel als mogelijk het inschrijfgeld terug wordt betaald.

In geval van vragen of onduidelijkheden verneem ik graag van je.JAKO Dagen 2020 CVVO Lemmer en SV Laar

In verband met de bestrijding van het coronavirus worden vergaande maatregelen getroffen, waaronder het verbieden of annuleren van evenementen. De door de overheid getroffen maatregelen gelden voor de periode tot 6 april 2020. De JAKO Dagen bij CVVO zullen pas hierna (op 28 april 2020) plaatsvinden. Op dit moment hebben wij nog geen zicht op de situatie op 28 april 2020 en de adviezen en maatregelen die dan zullen gelden. Om deze reden stellen wij het nemen van een beslissing over het wel of niet doorgaan van de JAKO Dagen 2020 nog even uit. We zullen jullie dus later laten weten of we de JAKO dagen bij CVVO afgelasten, verzetten of door kunnen laten gaan.

 

Het bovenstaande betekent dat wij op dit moment nog door gaan met onze voorbereidingen. We houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. Uiteraard zullen wij de adviezen van het RIVM opvolgen en maatregelen van de overheid respecteren. Ook voor ons geldt dat veiligheid en gezondheid altijd voorrang hebben!


Covid-19 / Coronavirus

Vanzelfsprekend conformeren wij ons aan de richtlijnen gesteld door de overheid en het RIVM.

Naar aanleiding van de recente berichtgeving omtrent het Covid-19/Coronavirus en het verbieden van evenementen en sportwedstrijden houden wij er daarom rekening mee dat sommige JAKO voetbaldagen geen doorgang kunnen vinden op de gecommuniceerde datums.

Mocht het daadwerkelijk zo ver komen dat de voetbaldagen afgelast worden gaan we in overleg met de organiserende clubs kijken naar een oplossing.

Op de achtergrond zijn we natuurlijk hard bezig om de voorbereidingen te treffen voor Lemmer en Laar. Zo is de kleding al besteld en datzelfde geldt voor het eten en drinken.

 
Rest ons voor nu om eenieder een goede gezondheid toe te wensen.  
 

In geval van vragen of onduidelijkheden mag u contact met mij opnemen.

 
 

Inschrijvingen CVVO Lemmer en SV Laar gesloten

Gisteren hebben we de inschrijvingen voor SV Laar en CVVO Lemmer gesloten. Wenst u nog op te geven, stuur dan een mail. Gaan we in overleg met de organisatie kijken of er nog plek is. 

Inschrijvingen geopend!

Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen voor de JAKO Voetbaldagen 2020 weer geopend. We hopen je dit jaar te mogen verwelkomen op een van de locaties! Kijk onder het kopje 'agenda' voor de verschillende datums dat de Voetbaldagen  georganiseerd worden en voor de verschillende locaties. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact op. 

Inschrijvingen per 1 november weer open!

Na een geslaagde 2019 editie gaan de inschrijvingen voor de JAKO Voetbaldagen 2020 per 1 november as. open.
Hou de site goed in de gaten voor de data. Vanzelfsprekend sturen we bij aanvang van de inschrijvingen ook weer een e-mail. 

Bevestigingen in SPAM-filter

Na inschrijving volgt een bevestiging. Wanneer je hebt opgegeven met een Gmail adres, kan het zijn dat de (definitieve) bevestiging in het SPAM-filter terecht komt. Wanneer je geen bevestiging ontvangt, vernemen we dat graag zodat we deze handmatig kunnen doen toekomen. 

Video JAKO Voetbaldagen

Sparta '18 heeft afgelopen jaar een filmpje gemaakt waarin een leuke impressie van de JAKO Voetbaldagen wordt weergegeven. Via de Facebook van Sportevents4Kidz, is het filmpje te bekijken. 
 
https://www.facebook.com/Sportevents4Kidz.nl/