Correspondentieadres:

Sportevents4kidz
Aldenheerd 23
6003 NV Weert
KvK: 72689218
Bank: NL90 RABO 0333 3966 50
BTW: NL001802274B44
Naam: Sander Verheijen
06 28469326
info@sportevents4kidz.nl

Privacy verklaring

Nieuws

Agenda JAKO Dagen 2021

Via de volgende link: https://www.sportevents4kidz.nl/agenda.php
vind je de datums van de JAKO dagen in 2021. Zoals eerder gemeld gaan we nog even wachten met het openen van de inschrijvingen tot er iets meer duidelijkheid is omtrent de maatregelen en richtlijnen in verband met het corona-virus. Zodra er meer bekend is over de inschrijfdatums zullen we een mail verzenden naar alle deelnemers van voorgaande jaren.  

Inschrijvingen JAKO dagen 2021

Normaal gezien gaan we ieder jaar op 1 november open met de inschrijvingen voor de JAKO dagen. Voor de aankomende editie 2021, schuiven we de inschrijfdatum - in goed overleg met alle deelnemende locaties - op naar een latere datum. Dit heeft als oorzaak de huidige onzekerheid waarin we verkeren omtrent het covid-19 virus en de restricties en richtlijnen van het RIVM waaraan we ons aan dienen te conformeren. 
 
Neem in geval van vragen of onduidelijkheden vooral contact met ons op en houdt de site in de gaten voor meer informatie.  

Inschrijven met een Hotmail of Gmail account

Bevestigingen en communicatie, door ons, verzonden aan Gmail & Hotmail adressen komen in sommige gevallen terecht in de spamfilter. Deze vind je links op de pagina bij junk email of SPAM.  Berichten die daarin terecht komen worden na 10 dagen verwijderd. Bij het openen van het bericht zie je linksboven een rood uitroepteken staan. Hier kun je aangeven dat het bericht geen spam is en zal toekomstige communicatie gewoon in de inbox binnenkomen. 

Update KNVB

Sinds de coronamaatregelen half maart onze velden en zalen leeg achterlieten, komt het voetbal momenteel stapje voor stapje weer terug.

Het begon op 29 april voorzichtig met het jeugdvoetbal. Kinderen t/m 12 jaar mochten zonder 1,5 meter afstand van elkaar weer voetballen en jeugd van 13 t/m 18 jaar mocht dit met 1,5 meter afstand. Een kleine twee weken later ging de bal ook weer rollen voor de volwassenen, weliswaar ook met onderling 1,5 meter afstand. Bovendien moeten op de accommodaties de coronaprotocollen strikt worden aangehouden om de kans op besmetting met het coronavirus minimaal te houden. Vandaag zijn er nieuwe versoepelingen van de maatregelen bekend geworden: 

 

  • Vanaf 1 juni mag ook de jeugd van 13 t/m 18 jaar weer zonder 1,5 meter afstand voetballen en trainen (net als eerder al de kinderen t/m 12 jaar).
  • De herstart van binnensporten waaronder zaalvoetbal is vervroegd van 1 september naar 1 juli (nog geen officiële wedstrijden).
  • Gisteravond heeft premier Rutte bekendgemaakt dat sportkantines al op 1 juli open mogen. Eerder was vastgesteld dat dit pas op 1 september mogelijk zou zijn.

Voor al deze punten geldt wel een voorbehoud: als er weer een grote piek komt in het aantal coronapatiënten, dan kunnen deze maatregelen worden teruggedraaid.


 

https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/berichten/60401/nieuwe-versoepelingen-voor-het-voetbal


Video JAKO Voetbaldagen

Sparta '18 heeft afgelopen jaar een filmpje gemaakt waarin een leuke impressie van de JAKO Voetbaldagen wordt weergegeven. Via de Facebook van Sportevents4Kidz, is het filmpje te bekijken. 
 
https://www.facebook.com/Sportevents4Kidz.nl/