Correspondentieadres:

Sportevents4kidz
Aldenheerd 23
6003 NV Weert
KvK: 72689218
Bank: NL90 RABO 0333 3966 50
BTW: NL001802274B44
Naam: Sander Verheijen
06 28469326
info@sportevents4kidz.nl

Privacy verklaring

Nieuws

inschrijvingen vv Baarlo gesloten

Vanwege het behalen van het maximaal aantal deelnemers is de inschrijving voor de JAKO dagen bij vv Baarlo gesloten. Heb je je niet opgegeven en wil je wel meedoen, stuur me dan even een mailtje. We leggen een wachtlijst aan dus mocht er een deelnemer afvallen benaderen we de eerstvolgende op de wachtlijst. 

Inschrijvingen VV Maarheeze en S.V. Lottum gesloten

De inschrijving voor de JAKO voetbaldagen bij VV Maarheeze en S.V. Lottum is gesloten. Mocht je je niet op hebben gegeven stuur me dan even een mailtje. Mogelijk dat er in sommige groepen nog een plekje vrij is.

Inschrijving JAKO Korfbaldagen bij SV Lottum gesloten

Vanwege het behalen van het maximaal aantal deelnemers is de inschrijving voor de JAKO Korfbaldagen bij SV Lottum gesloten. Heb je je niet opgegeven en wil je wel meedoen, stuur me dan even een mailtje. We leggen een wachtlijst aan dus mocht er een deelnemer afvallen benaderen we de eerstvolgende op de wachtlijst. 

Inschrijving SV Marknesse gesloten

De inschrijving voor de JAKO voetbaldagen bij SV Marknesse is gesloten. Mocht je je niet op hebben gegeven stuur me dan even een mailtje. Mogelijk dat er in sommige groepen nog een plekje vrij is. 

JAKO Dagen 2021

Voor wat betreft de JAKO dagen 2021 hebben we – in goed overleg met de organiserende verenigingen - bewust even gewacht nog in onze communicatie. Dit in de hoop dat er snel iets meer duidelijk zou worden omtrent Corona en alle maatregelen en richtlijnen die daar bij horen.

 
Normaal ben je van ons gewend dat we op 1 november de inschrijvingen openen, maar om bovenstaande redenen hebben we besloten dat iets op te schuiven. Op een gegeven moment moeten we echter gaan starten met de voorbereidingen. 
 
Besloten is dan ook om de inschrijvingen per 20 januari open te zetten op de site. 
Via https://www.sportevents4kidz.nl/jako_locatie.php is het mogelijk om in te schrijven op de locatie die jouw voorkeur heeft. Onder het kopje Agenda - via www.sportevents4kidz.nl – vind je de verschillende datums waarop de JAKO dagen 2021 plaats gaan vinden.
 
 
Stel dat je je hebt ingeschreven, maar je kunt bij nader inzien toch niet meedoen?
Dan vernemen we dat in dit geval graag zo snel mogelijk. Een en ander heeft te maken met de voorbereiding, maar zeker ook met de wachtlijst. Bij een aantal verenigingen is er een maximaal aantal deelnemers en wordt er door ons een wachtlijst aangemaakt zodra er over dat aantal heen gegaan wordt. Wanneer er dan iemand niet mee kan doen kunnen we ons wenden tot de eerstvolgende op de wachtlijst en hem of haar blij maken. 😊
 
In geval van vragen of onduidelijkheden mag je altijd bellen of me een berichtje sturen.

Agenda JAKO Dagen 2021

Via de volgende link: https://www.sportevents4kidz.nl/agenda.php
vind je de datums van de JAKO dagen in 2021. Zoals eerder gemeld gaan we nog even wachten met het openen van de inschrijvingen tot er iets meer duidelijkheid is omtrent de maatregelen en richtlijnen in verband met het corona-virus. Zodra er meer bekend is over de inschrijfdatums zullen we een mail verzenden naar alle deelnemers van voorgaande jaren.  

Inschrijvingen JAKO dagen 2021

Normaal gezien gaan we ieder jaar op 1 november open met de inschrijvingen voor de JAKO dagen. Voor de aankomende editie 2021, schuiven we de inschrijfdatum - in goed overleg met alle deelnemende locaties - op naar een latere datum. Dit heeft als oorzaak de huidige onzekerheid waarin we verkeren omtrent het covid-19 virus en de restricties en richtlijnen van het RIVM waaraan we ons aan dienen te conformeren. 
 
Neem in geval van vragen of onduidelijkheden vooral contact met ons op en houdt de site in de gaten voor meer informatie.  

Inschrijven met een Hotmail of Gmail account

Bevestigingen en communicatie, door ons, verzonden aan Gmail & Hotmail adressen komen in sommige gevallen terecht in de spamfilter. Deze vind je links op de pagina bij junk email of SPAM.  Berichten die daarin terecht komen worden na 10 dagen verwijderd. Bij het openen van het bericht zie je linksboven een rood uitroepteken staan. Hier kun je aangeven dat het bericht geen spam is en zal toekomstige communicatie gewoon in de inbox binnenkomen. 

Update KNVB

Sinds de coronamaatregelen half maart onze velden en zalen leeg achterlieten, komt het voetbal momenteel stapje voor stapje weer terug.

Het begon op 29 april voorzichtig met het jeugdvoetbal. Kinderen t/m 12 jaar mochten zonder 1,5 meter afstand van elkaar weer voetballen en jeugd van 13 t/m 18 jaar mocht dit met 1,5 meter afstand. Een kleine twee weken later ging de bal ook weer rollen voor de volwassenen, weliswaar ook met onderling 1,5 meter afstand. Bovendien moeten op de accommodaties de coronaprotocollen strikt worden aangehouden om de kans op besmetting met het coronavirus minimaal te houden. Vandaag zijn er nieuwe versoepelingen van de maatregelen bekend geworden: 

 

  • Vanaf 1 juni mag ook de jeugd van 13 t/m 18 jaar weer zonder 1,5 meter afstand voetballen en trainen (net als eerder al de kinderen t/m 12 jaar).
  • De herstart van binnensporten waaronder zaalvoetbal is vervroegd van 1 september naar 1 juli (nog geen officiële wedstrijden).
  • Gisteravond heeft premier Rutte bekendgemaakt dat sportkantines al op 1 juli open mogen. Eerder was vastgesteld dat dit pas op 1 september mogelijk zou zijn.

Voor al deze punten geldt wel een voorbehoud: als er weer een grote piek komt in het aantal coronapatiënten, dan kunnen deze maatregelen worden teruggedraaid.


 

https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/berichten/60401/nieuwe-versoepelingen-voor-het-voetbal


Video JAKO Voetbaldagen

Sparta '18 heeft afgelopen jaar een filmpje gemaakt waarin een leuke impressie van de JAKO Voetbaldagen wordt weergegeven. Via de Facebook van Sportevents4Kidz, is het filmpje te bekijken. 
 
https://www.facebook.com/Sportevents4Kidz.nl/