Correspondentieadres:

Sportevents4kidz
Aldenheerd 23
6003 NV Weert
KvK: 72689218
Bank: NL90 RABO 0333 3966 50
BTW: NL001802274B44
Naam: Sander Verheijen
06 28469326
info@sportevents4kidz.nl

Privacy verklaring

Nieuws

Inschrijven met een Hotmail account

Bevestigingen en communicatie, door ons, verzonden aan hotmail adressen komen in veel gevallen terecht in de spamfilter. Deze vind je links op de pagina bij junk email.  Berichten die daarin terecht komen worden na 10 dagen verwijderd. Bij het openen van het bericht zie je linksboven een rood uitroepteken staan. Hier kun je aangeven dat het bericht geen spam is en zal toekomstige communicatie gewoon in de inbox binnenkomen. 

Update KNVB

Sinds de coronamaatregelen half maart onze velden en zalen leeg achterlieten, komt het voetbal momenteel stapje voor stapje weer terug.

Het begon op 29 april voorzichtig met het jeugdvoetbal. Kinderen t/m 12 jaar mochten zonder 1,5 meter afstand van elkaar weer voetballen en jeugd van 13 t/m 18 jaar mocht dit met 1,5 meter afstand. Een kleine twee weken later ging de bal ook weer rollen voor de volwassenen, weliswaar ook met onderling 1,5 meter afstand. Bovendien moeten op de accommodaties de coronaprotocollen strikt worden aangehouden om de kans op besmetting met het coronavirus minimaal te houden. Vandaag zijn er nieuwe versoepelingen van de maatregelen bekend geworden: 

 

  • Vanaf 1 juni mag ook de jeugd van 13 t/m 18 jaar weer zonder 1,5 meter afstand voetballen en trainen (net als eerder al de kinderen t/m 12 jaar).
  • De herstart van binnensporten waaronder zaalvoetbal is vervroegd van 1 september naar 1 juli (nog geen officiële wedstrijden).
  • Gisteravond heeft premier Rutte bekendgemaakt dat sportkantines al op 1 juli open mogen. Eerder was vastgesteld dat dit pas op 1 september mogelijk zou zijn.

Voor al deze punten geldt wel een voorbehoud: als er weer een grote piek komt in het aantal coronapatiënten, dan kunnen deze maatregelen worden teruggedraaid.


 

https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/berichten/60401/nieuwe-versoepelingen-voor-het-voetbal


Covid-19 / Coronavirus

Vanzelfsprekend conformeren wij ons aan de richtlijnen gesteld door de overheid en het RIVM.

Naar aanleiding van de recente berichtgeving omtrent het Covid-19/Coronavirus en het verbieden van evenementen en sportwedstrijden houden wij er daarom rekening mee dat sommige JAKO voetbaldagen geen doorgang kunnen vinden op de gecommuniceerde datums.

Mocht het daadwerkelijk zo ver komen dat de voetbaldagen afgelast worden gaan we in overleg met de organiserende clubs kijken naar een oplossing.

Op de achtergrond zijn we natuurlijk hard bezig om de voorbereidingen te treffen voor Lemmer en Laar. Zo is de kleding al besteld en datzelfde geldt voor het eten en drinken.

 
Rest ons voor nu om eenieder een goede gezondheid toe te wensen.  
 

In geval van vragen of onduidelijkheden mag u contact met mij opnemen.

 
 

Bevestigingen in SPAM-filter

Na inschrijving volgt een bevestiging. Wanneer je hebt opgegeven met een Gmail adres, kan het zijn dat de (definitieve) bevestiging in het SPAM-filter terecht komt. Wanneer je geen bevestiging ontvangt, vernemen we dat graag zodat we deze handmatig kunnen doen toekomen. 

Video JAKO Voetbaldagen

Sparta '18 heeft afgelopen jaar een filmpje gemaakt waarin een leuke impressie van de JAKO Voetbaldagen wordt weergegeven. Via de Facebook van Sportevents4Kidz, is het filmpje te bekijken. 
 
https://www.facebook.com/Sportevents4Kidz.nl/